Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetarisk

Produsert i EU

HACCP

*Ansvarsfraskrivelse: Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet.

FABULOUS HAIR - Vitamingummier for vakkert hår

60 Gummies | 60 dagers forbruk

Contents: 1x FABULOUS HAIR - Vitamingummier for vakkert hår 60 gummys/60 dager

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetarisk

Produsert i EU

HACCP

*Ansvarsfraskrivelse: Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet.

FABULOUS HAIR - Vitamingummier for vakkert hår

60 Gummies | 60 dagers forbruk
Disse deilige hårgummiene gjør sin magi med en unik blanding av 12 aktive ingredienser for å bygge lengere, sterkere, tykkere og fyldigere hår fra innsiden
  • Styrker og beskytter hår og negler.
  • Premium formel med 6000 mcg biotin, sink, selen og en styrkende blanding av 9 vitaminer og mineraler.
  • Stimulerer produksjonen av kollagen og keratin, som er viktige proteiner for at håret skal vokse lengre og sterkere.
  • Gir næring til hårsekkene.
  • Støtter hormonbalansen og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
  • Laget i EU, plantebasert, ingen kunstige farger, GMO-fri og egnet for veganere.
  • Kun 1 gummy per dag.
  • Fantastisk naturlig jordbærsmak.

Contents: 1x FABULOUS HAIR - Vitamingummier for vakkert hår 60 gummys/60 dager

Holder i 60 dager

€ 0,33 / Gummy

Spesialpris € 20,00
image

Produsert i Europa

image

Vitenskapelig bevist 

image

Naturlig smakstilsetning og farge

image

Vegansk

image

Uten gluten og laktose

image

Uten gelatin

STYRKER HÅRET OG HÅRVEKSTEN

Håret ditt er laget av keratin, som er en type protein. Reduksjon av keratin kan føre til at hårstråene blir tørre, sprø og brekker lett på grunn av mindre fleksibilitet i hårskaftet. Proteiner, inkludert kollagen og keratin, er avgjørende for at håret skal vokse seg lengre og sterkere. FABULOUS HAIR inneholder biotin, selen og sink, som fremmer sunn hårvekst. Den inneholder også vitamin C, som støtter kroppens naturlige produksjon av kollagen.

GIR NÆRINGSSTOFFER TIL HÅRSEKKENE

B-vitaminer bidrar til å omdanne karbohydrater, proteiner og fett til energi og essensielle næringsstoffer for kroppen, inkludert de som hårsekkene trenger. FABULOUS HAIR inneholder vitamin B5, B6, B8 og B12, som bidrar til å tilføre oksygen og næringsstoffer til hodebunnen, samt en støttende blanding av essensielle vitaminer og mineraler.

BESKYTTER HÅRET MOT OKSIDATIVT STRESS

Oksidativt stress forårsaket av forurensning, UV-stråling, røyking, utilstrekkelig kosthold og andre livsstilsfaktorer, kan påvirke hårets tilstand. Nøkkelvitaminene i FABULOUS HAIR er antioksidantrike for å beskytte friske celler og vev mot miljømessige stressfaktorer.

STØTTER HORMONBALANSEN

Når enkelte hormoner er lave eller ubalanserte, kan hårsekkene slutte å regenerere effektivt, noe som kan føre til hårtap over tid. Vi har laget FABULOUS HAIR med jod, som bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner. Den inneholder også vitamin B6, som regulerer hormonell aktivitet.

BRUK: Ta 1 gummy per dag. Vann er ikke nødvendig. For å få best mulig resultat anbefaler vi å bruke Fabulous Hair i minst 3 måneder. 

ADVARSLER: Hvis du er overfølsom eller allergisk mot noen av ingrediensene i dette produktet, eller hvis du bruker medisiner, bør du kontakte legen din før du bruker produktet. Anbefales ikke for barn under 10 år. Anbefales ikke for gravide og ammende kvinner eller de som planlegger å bli gravid. Ikke anbefalt for kvinner i overgangsalderen. Ikke anbefalt for personer med skjoldbruskproblemer. Ikke ta mer enn den uttrykkelig anbefalte daglige dosen. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er viktig. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

LAGRING: Oppbevares på et mørkt og tørt sted ved temperaturer under 25 °C. Unngå direkte sollys.

Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet. Våre produkter er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom.

ERNÆRINGSFAKTA

Fabulous Hair

Emballasje (1 enhet)60 gummies
Daglig inntak1 gummy
Nettovikt (1 enhet)151,2 g 


Ingredienser1 gummy (daglig inntak)%DRI*
Vitamin C20 mg25
Vitamin E7,42 mg62
Biotin6000 µg12000
Pantotensyre5,2 mg87
Sink2,7 mg27
Vitamin B62 mg143
Vitamin A315 µg39
Folat260 µg130
Jod42 µg28
Selen28 µg51
Vitamin B126 µg240
Vitamin D5 µg100

*DRI = daglig referanseinntak i følge (EØS) 1169/2011
** = referanseverdier for næringsstoffer er ikke fastsattINGREDIENSER: Glukosesirup; sukker; vann; maltodextrin; pektin (geleringsmiddel); L-askorbinsyre (vitamin C); sitronsyre (syre); DLalpha-tokoferylacetat (vitamin E); cyanokobalamin (vitamin B12); sinksitrat (sink); naturlig smakstilsetning; trinatriumsitrat (surhetsregulator); D-biotin (biotin); D-pantotenat, kalsium (pantotensyre); vegetabilsk olje (kokosnøtt); retinylacetat (vitamin A); pyridoksinhydroklorid (vitamin B6); ergocalciferol (vitamin D2); anthocyaniner (farge); karnaubavoks (anti-klumpmiddel); pteroylmonoglutaminsyre (folsyre); natriumselenitt (selen); kaliumjodid (jod).

*DRI = daglig referanseinntak i følge (EØS) 1169/2011

Kundevurderinger av Fabulous Hair

Biotin

Dette fantastiske næringsstoffet spiller en viktig rolle i produksjonen av keratin – det viktigste proteinet for hårstyrke og -elastisitet.

Selen

Bidrar til å vedlikeholde normalt hår og beskytte hudceller mot oksidativt stress, inkludert de som er involvert i hårvekst.

Vitamin C

Dette essensielle vitaminet støtter kroppens naturlige produksjon av kollagen og bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress.

B-vitaminer

Bidrar til å omdanne karbohydrater, proteiner og fett til energi og essensielle næringsstoffer som hårsekkene dine trenger.

Jod

Bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og normal skjoldbruskfunksjon.

Sink

Spiller en viktig rolle i å opprettholde normal hårvekst og hårstyrke.

Vitamin B6

Bidrar til å regulere hormonell aktivitet.

FLERE GUMMIES Å ELSKE