Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetarisk

Produsert i EU

HACCP

*Ansvarsfraskrivelse: Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet.

SWEET DREAMS - En god natts søvn

60 Gummies | 60 dagers forbruk

Contents: 1x SWEET DREAMS - En god natts søvn 60 gummys/60 dager

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetarisk

Produsert i EU

HACCP

*Ansvarsfraskrivelse: Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet.

SWEET DREAMS - En god natts søvn

60 Gummies | 60 dagers forbruk

Alt du trenger er en god natts søvn. Deilige melatoningummies med en unik sammensetning av aktive ingredienser som hjelper deg med å sovne og få god hvile, slik at du kan våkne opp og føle deg uthvilt neste morgen. 

  • Hjelper deg med å sovne, sove lengre og forbedre søvnkvaliteten.  
  • Førsteklasses formel med 1 mg melatonin, valerianrot, pasjonsblomst, lavendel, kaliforniavalmue, kamille og vitamin B6.  
  • Bidrar til å berolige sinnet og få kroppen til å slappe av.  
  • Bidrar til å optimalisere døgnrytmen (kroppens indre klokke) og regulere søvnmønsteret.  
  • Bidrar til å lindre følelsen av jetlag
  • 100 % vegansk, gluten- og laktosefri, produsert i Europa. 
  • Kun 1 gummi per dag.  
  • Naturlig og deilig blåbærsmak. 

Contents: 1x SWEET DREAMS - En god natts søvn 60 gummys/60 dager

Holder i 60 dager

€ 0,33 / Gummy

Spesialpris € 20,00
image

Produsert i Europa

image

Vitenskapelig bevist

image

Naturlig smakstilsetning og farge

image

Vegansk

image

Uten gluten og laktose

image

Uten gelatin

AVSLAPPENDE FOR KROPP OG SINN

Følelsen av stress eller engstelse kan ofte gi søvnproblemer. Når kroppens stressrespons er aktivert, kan det være utrolig vanskelig å sovne og sove godt. SWEET DREAMS er laget med valerianarot, pasjonsblomst, kamille og California-valmue for å gi sinnsro, avslapning og god søvn.

HJELPER DEG Å SOVNE RASKERE

Melatonin er søvnhormonet som produseres naturlig i kroppene våre og som bidrar til å regulere døgnrytmen og synkronisere søvnsyklusen med tiden på døgnet. Produksjonen av melatonin øker med kveldsmørket, men mange moderne påvirkninger som stress, blått lys, alkohol og jetlag kan undertrykke produksjonen og forstyrre søvnmønstrene våre. SWEET DREAMS inneholder 1 mg melatonin for å redusere tiden det tar å sovne, lindre følelsen av jetlag og regulere søvnmønstre.

GIR LENGRE OG BEDRE SØVN

Når folk tenker på sunn søvn, tenker de ofte på å få en viss mengde søvn hver natt. Dette kalles søvnmengde. De fleste voksne trenger 7 til 9 timers søvn hver natt. Like viktig er kvaliteten på søvnen din. Søvnkvalitet viser til hvor avslappende søvnen din er. SWEET DREAMS inneholder en blanding av planter som tradisjonelt brukes til å forbedre søvnkvaliteten og -varigheten og gir kroppen din den beste hvilen. Den inneholder også vitamin B6 som reduserer tretthet og utmattelse, slik at du kan våkne uthvilt neste morgen.

BRUK: Ta 1 gummy per dag. Alt du trenger å gjøre, er å tygge. Vann er ikke nødvendig.

ADVARSLER: Hvis du er overfølsom eller allergisk mot noen av ingrediensene i dette produktet, eller hvis du bruker medisiner, bør du kontakte legen din før du bruker produktet. Barn, ungdom under 18 år, gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke dette produktet. Hvis du føler deg døsig eller svimmel etter å ha brukt dette produktet, skal du ikke kjøre bil eller bruke maskiner. Ikke kjør bil eller bruk maskiner i fem timer etter å ha tatt melatonin. Anbefalt daglig inntak skal ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er viktig. Oppbevares utilgjengelig for barn.

LAGRING: Oppbevares på et mørkt og tørt sted ved temperaturer under 25 °C. Unngå direkte sollys.

Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet. Våre produkter er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom.

ERNÆRINGSFAKTA

Sweet Dreams

Emballasje (1 enhet)60 gummies
Daglig inntak1 gummy
Nettovikt (1 enhet)150 g 


Ingredienser1 gummy (daglig inntak)%DRI*
Melatonin1 mg**
Ekstrakt av vendelrot25 mg**
Pasjonsblomst50 mg**
Lavendelekstrakt5 mg**
Kamille-ekstrakt5 mg**
Ekstrakt av California-valmue50 mg**
Vitamin B65 mg375

*DRI = daglig referanseinntak i følge (EØS) 1169/2011
** = referanseverdier for næringsstoffer er ikke fastsattINGREDIENSER: Glukosesirup; sukker; vann; pektin (geleringsmiddel); sitronsyre (syre); pasjonsblomst (Passiflora incarnata) luftdelekstrakt; California-valmue (Eschscholzia californica) luftdelekstrakt; tricalciumfosfat; valerianarot (Valeriana officinalis L., Caprifoliaceae) rotekstrakt; spirulina-pulver (Arthrospira platensis); trinatriumcitrat (surhetsregulator); pyridoksinhydroklorid (vitamin B6); vegetabilsk olje (kokosnøtt); naturlig smakstilsetning; lavendel (Lavandula angustifolia); blomsterekstrakt; kamille (Matricaria recutita L.) blomsterekstrakt; melatonin; karnaubavoks (antiklumpemiddel).

*DRI = daglig referanseinntak i følge (EØS) 1169/2011

Melatonin (1 mg)

Denne superingrediensen for søvn samarbeider med kroppen din for å hjelpe deg å sovne og sove godt. Den bidrar også til å dempe følelsen av jetlag.

Valerianarot

Dette fantastiske plantepreparatet bidrar til å roe tankene og sansene dine, slik at du kan slappe av og sove godt.

Lavendel

Berømt for sin vakre duft og kjent for å bidra til sunn søvn.

Vitamin B6

Dette aktive vitaminet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

California-valmue

Hjelper deg med å takle stresset i en travel hverdag.

Pasjonsblomst

Har blitt brukt i århundrer for ro og avslapning.

FLERE GUMMIES Å ELSKE