Glutenfri

Laktosefri

Vegetarisk

Produsert i EU

HACCP

Kosttilskudd med søtningsmidler

*Ansvarsfraskrivelse: Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet.

LEVEL UP IMMUNITY - Styrker immunforsvaret

60 Gummies | 30 dagers forbruk

Contents: 1x LEVEL UP IMMUNITY - Styrker immunforsvaret 60 gummys/30 dager

Glutenfri

Laktosefri

Vegetarisk

Produsert i EU

HACCP

Kosttilskudd med søtningsmidler

*Ansvarsfraskrivelse: Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet.

LEVEL UP IMMUNITY - Styrker immunforsvaret

60 Gummies | 30 dagers forbruk

Hold deg i gang. Disse deilige små støttespillerne er fullpakket med en superstjerneblanding av aktive ingredienser for å holde immunforsvaret ditt sterkt. 

  • Støtter immunforsvaret og styrker kroppens eget forsvar.  
  • Førsteklasses formel med echinacea, hyllebær, sink og vitamin C. 
  • Beskytter celler mot oksidativt stress, bidrar til normal energigivende metabolisme ig bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.  
  • Egnet for vegetarianere, fri for gluten og laktose, produsert i Europa.  
  • Kun 2 gummier per dag.  
  • Naturlig og deilig appelsinsmak. 

Contents: 1x LEVEL UP IMMUNITY - Styrker immunforsvaret 60 gummys/30 dager

Holder i 30 dager

€ 0,33 / Gummy

Spesialpris € 20,00
image

Produsert i Europa

image

Vitenskapelig bevist

image

Naturlig smakstilsetning og farge

image

Vegansk

image

Uten gluten og laktose

image

Uten gelatin

HJELP TIL Å STØTTE IMMUNSYSTEMET

Immunsystemet beskytter kroppen vår mot inntrengere utenfor. Disse inkluderer bakterier som bakterier, virus og sopp, og giftstoffer (kjemikalier laget av mikrober). LEVEL UP IMMUNITY gummies er formulert med de gode effektene til echinacea med et løft av det essensielle C-vitaminet samt sink for å støtte immunforsvaret og kroppens naturlige forsvar. Sammen med hyllebær som er et fytonæringsstoff rikt på antioksidanter, vitamin C og sink bidrar også til å beskytte sunne celler og vev mot potensielle skader forårsaket av frie radikaler.

REDUSER FØLELSEN AV TRETTHET

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å hoppe ut av sengen om morgenen og starte dagen full av energi. Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, er avgjørende for minst 300 metabolske reaksjoner i kroppen. I tillegg til å støtte immunforsvaret og beskytte cellene mot oksidativt stress, bidrar det til normal energigivende metabolisme og bidrar til å redusere tretthetsfølelsen.

BRUK: Ta 2 gummier per dag. Alt du trenger å gjøre er å tygge. Ikke nødvendig med vann.

ADVARSLER: Hvis du er overfølsom eller allergisk mot noen av ingrediensene i dette produktet eller bruker medisiner så kontakt legen din før bruk. Dette produktet anbefales ikke for gravide og ammende kvinner. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er viktig. Oppbevares utilgjengelig for barn.

LAGRING: Oppbevares på et mørkt og tørt sted ved temperaturer under 25 °C. Unngå direkte sollys.

Effektene av produktet kan variere mellom individer og kan avvike fra de som er beskrevet på nettstedet. Våre produkter er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom.

ERNÆRINGSFAKTA

Level Up Immunity

Emballasje (1 enhet)60 gummies
Daglig inntak2 gummies
Nettovikt (1 enhet)135 g 


Ingredienser2 gummies (daglig inntak)%DRI*
Solhattekstrakt (Echinacea)25 mg **
Hyllebærekstrakt3,34 mg **
Propolisekstrakt10 mg **
Vitamin C50 mg 63
Sink3 mg 30

*DRI = daglig referanseinntak i følge (EØS) 1169/2011
** = referanseverdier for næringsstoffer er ikke fastsattINGREDIENSER: Glukosesirup; sukker; vann; pektin (geleringsmiddel); L-askorbinsyre (vitamin C); sitronsyre (syre); echinacea (Echinacea purpurea (L.) Moench) hel urteekstrakt; trinatriumcitrat (surhetsregulator); propolis ekstrakt; naturlig smakstilsetning; vegetabilsk olje (kokosnøtt); sinksitrat (sink); hyllebær (Sambucus nigra L.) fruktekstrakt; antocyaniner (farge); karnaubavoks (anti-kakemiddel).

*DRI = daglig referanseinntak i følge (EØS) 1169/2011

Echinacea

Denne fantastiske ingrediensen støtter immunforsvaret og kroppens forsvar.

Hyllebær

Disse små bærene har tradisjonelt blitt brukt i århundrer for å gi antioksidantstøtte.

Vitamin C

En solrik superstjerne kjent for sin rolle i å støtte immunforsvaret, gi antioksidantstøtte og redusere tretthetsfølelsen.

Sink

Dette essensielle næringsstoffet hjelper til med å holde immunforsvaret ditt sterkt og bidrar til å beskytte friske celler mot potensiell skade forårsaket av frie radikaler.

FLERE GUMMIES Å ELSKE